Bestellen en levering

Particulieren:

Uitgeverij Van der Meulen levert niet aan particulieren.

Business-to-Business:

Bedrijven kunnen een account aanvragen en inloggen om prijsinformatie over artikelen te bekijken. Uitgeverij Van der Meulen behoudt zich het recht voor om bedrijven op basis van gegronde redenen geen inloggegevens te verstrekken. Alle prijzen gelden exclusief BTW. Bij snoepvulling van het product is het lage 6% BTW tarief van toepassing indien het product voor verkoop dient. Gifts/geschenken vallen altijd in het hoge 21% BTW tarief.

U kunt een account aanmaken door een inlogcode aan te vragen via het menu Account bovenaan de pagina.

Levertijd:

Uitgeverij Van der Meulen is door eigen productiecapaciteit in staat om flexibel in te spelen op levertijden. Gemiddeld wordt een levertijd van twee weken aangehouden na
goedkeuring van ontwerp. Dit geldt niet voor alle producten uit het assortiment. Bij aanvraag van een offerte kunnen wij u de exacte levertijd van een product geven.

Verzendkosten:

Bij bestellingen vanaf € 300,= excl. BTW wordt franco geleverd op één adres in Nederland. Bij zendingen onder de € 300,= excl. BTW en naar het buitenland, worden de verzendkosten berekend op basis van gewicht, levertijd en afleveradres. Bij aanvraag van een offerte is het mogelijk om de exacte kosten aan u door te geven.

Winkelwagen
Scroll naar boven